fredag 31 december 2010

Happy New Year!

Gott Nytt År mina cupcakesälskande vänner. Må ni få en hejdundrande nyårsafton och ett fantastiskt 2011. Jag känner i hela min kropp att 2011 kommer bli ett kanonår.

Jag avslutar cupcakeåret med dessa små godingar. Ska följa med oss på festen ikväll... Chokladbotten med en frosting gjord på 70%-ig choklad och florsocker med råsocker som bas. Mmm... Verkligen lyckat om jag får säga det själv;-).

Mycket kommer hända under 2011. Jag är SÅ inspirerad. En av de första sakerna som händer är att vi kommer få vår alldeles egna hemsida. Jobbar med den nu. Kanske inte blir något spektakulärt till en början men i alla fall en sida att visa information och hänvisa till när jag och ni promotar Sweets of Sweden! Och så lite nyheter och nya försäljningsställen. Allt under första delen av 2011. I can't wait.

Ta det nu lugnt ikväll mina vänner. Vi hörs och ses snart.

Suzie och Sweets of Sweden

lördag 25 december 2010

God Fortsättning!





God Fortsättning alla cupcakesälskare och alla andra. Hoppas ni hade det fint igår och fortsatt så idag. Jag njuter av ledighet tillsammans med familjen men kan givetvis inte släppa cupcaksen helt och hållet;-). Visar här lite inspiration inför nyår och ber er höra av er till mig så snart som möjligt om ni vill beställa. Vit frosting med silver eller guldkulor känns helrätt till nyår, tycker i alla fall jag. Går att få med creme cheese eller vit choklad. Kanske addera hallon eller en god botten med mörk choklad... Eller frosting i någon annan läcker färg. Oändliga möjligheter men garanterat gott!