söndag 27 februari 2011

Nu med egen logo:-)

Nu var det ett tag sen jag skrev något här... Har haft mycket att göra kombinerat med att min internetuppkoppling inte fungerat. Känns lite svårt att blogga via telefonen, även ifall man fixar att sköta många andra saker med den (I love my Iphone). Men så idag beklagade jag mig lite för en dagismamma och hon bad sin man ringa mig och vips så lärde jag mig att jag kan koppla upp mig via telefonen. Underbart tills jag löst internetuppkopplingen hemma och nu älskar jag min Iphone ännu mer:-). Säger hej då till mitt mobila bredband från Telia, det är ett som är säkert.

Mycket har hänt sen jag senast skrev något här:

Sweets of Sweden har äntligen blivit med logo. Tack fantastiska Rebecca Kedborn som fixat detta. Har lite problem med att krympa ner den till rätt storlek men snart så ska den få pryda bloggen:-).

Jag har lärt mig att baka macarons och fått mina första beställningar.

I fredags öppnade barnklädesbutiken DiGuLo i Majorna och de bjöd på cupcakes i butikens färger.





Fr o m igår kan man på helgerna handla cupcakes och macarons på Karltex på Haga Nygata 27c! Jippie. Så kul med en outlet för inhandling över disk i stan. Så här såg det ut i skyltfönstret igår:



Det händer mer på återförsäljarfronten:
- Castellet säljer nu våra macarons
- Café Mums på Linnégatan säljer cupcakes (frågar du efter mina cupcakes där kan de dock säga att de kommer från Jullans Goa, då min partner Thomas sålt in dem där)
- Kaffemoster på Linnégatan testar också cupcaksen (även här insålda av Jullans Goa)
- Gröna Bönan i Billdal öppnar i ny regi på torsdag, då med cupcakes och andra godsaker från mig och Jullans Goa

En annan väldigt rolig nyhet är att mina cupcakes kommer bli fotomodeller! Imorgon lämnar jag ett gäng till en stylist som ska ha med dem i ett jobb hon för tillsammans med en reklambyrå. Avslöjar mer när allt är klart men jag tror att ni kommer se dem över hela Sverige:-).

Livet är härligt när det händer roliga saker. Än är det en bit kvar tills jag verkligen kan leva på det jag brinner för men nu är jag på väg och det känns helt fantastiskt. Tack alla som stöttar och uppmuntrar mig.

Önskar er alla en fin söndagskväll. S

måndag 14 februari 2011

Happy Valentines Day!

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Hoppas att du får en fin dag med mycket kärlek. Jag har gjort mitt yttersta för att hjälpa till att sprida kärleken:-). Bakat mängder med söta cupcakes med hjärtan på. Härligt. Bland annat har Twist & Tange beställt minisar till sina butiker i Göteborg! Passa på och besök dem idag och njut av en liten rosa skapelse. Så roligt med en beställning från dem.

Annat nytt på gång:
- Macaronsen jobbar jag också med. Lägger under veckan upp bilder på det färdiga resulatet. Har gjort två smaker hittills, hallon och choklad/kaffe. Smaskigt om jag får säga det själv.

- Inom kort kommer ni att kunna slinka in och handla cupcakes och macarons i en butik i stan. Har tittat på olika möjligheter på hur jag kan erbjuda mina skapelser till er som inte vill lägga beställningar i förväg utan bara vill kunna köpa en, för att du är sugen just nu. Detta kommer bli en bra lösning! Hoppas dessutom på att få komma in på ett riktigt mysigt café inom kort. Som sagt, jag har utlovat att det ska hända saker med Sweets of Sweden och nu känns det som jag har haft rätt:-).

- Om du tycker det verkar roligt att baka cupcakes (vilket det är,jag lovar), så erbjuder jag nu även kurser i bageriet. Dra ihop ett tjejgäng och hör av dig! Passar perfekt som möhippeaktivitet, samkväm med jobbet eller bara en annorlunda tjejkväll. Titta på facebooksidan för mer information.

- Bröllopssäsöngen närmar sig med stormsteg. Ska du eller någon du känner gifta sig i vår och sommar hjälper jag gärna till och ordnar romantiska cupcakes (istället för eller som ett komplement till bröllopstårtan). Spread the word:-).

Hör av er med frågor och kommentarer, det hjälper mig i mitt arbete med feedback från er.

Önskar er alla en riktigt fin dag.

S