söndag 27 februari 2011

Nu med egen logo:-)

Nu var det ett tag sen jag skrev något här... Har haft mycket att göra kombinerat med att min internetuppkoppling inte fungerat. Känns lite svårt att blogga via telefonen, även ifall man fixar att sköta många andra saker med den (I love my Iphone). Men så idag beklagade jag mig lite för en dagismamma och hon bad sin man ringa mig och vips så lärde jag mig att jag kan koppla upp mig via telefonen. Underbart tills jag löst internetuppkopplingen hemma och nu älskar jag min Iphone ännu mer:-). Säger hej då till mitt mobila bredband från Telia, det är ett som är säkert.

Mycket har hänt sen jag senast skrev något här:

Sweets of Sweden har äntligen blivit med logo. Tack fantastiska Rebecca Kedborn som fixat detta. Har lite problem med att krympa ner den till rätt storlek men snart så ska den få pryda bloggen:-).

Jag har lärt mig att baka macarons och fått mina första beställningar.

I fredags öppnade barnklädesbutiken DiGuLo i Majorna och de bjöd på cupcakes i butikens färger.

Fr o m igår kan man på helgerna handla cupcakes och macarons på Karltex på Haga Nygata 27c! Jippie. Så kul med en outlet för inhandling över disk i stan. Så här såg det ut i skyltfönstret igår:Det händer mer på återförsäljarfronten:
- Castellet säljer nu våra macarons
- Café Mums på Linnégatan säljer cupcakes (frågar du efter mina cupcakes där kan de dock säga att de kommer från Jullans Goa, då min partner Thomas sålt in dem där)
- Kaffemoster på Linnégatan testar också cupcaksen (även här insålda av Jullans Goa)
- Gröna Bönan i Billdal öppnar i ny regi på torsdag, då med cupcakes och andra godsaker från mig och Jullans Goa

En annan väldigt rolig nyhet är att mina cupcakes kommer bli fotomodeller! Imorgon lämnar jag ett gäng till en stylist som ska ha med dem i ett jobb hon för tillsammans med en reklambyrå. Avslöjar mer när allt är klart men jag tror att ni kommer se dem över hela Sverige:-).

Livet är härligt när det händer roliga saker. Än är det en bit kvar tills jag verkligen kan leva på det jag brinner för men nu är jag på väg och det känns helt fantastiskt. Tack alla som stöttar och uppmuntrar mig.

Önskar er alla en fin söndagskväll. S

2 kommentarer: