söndag 15 maj 2011

Äntligen premiär på Skanstorget 10!

I fredags var det invigning av vårt bageri med butik på Skanstorget 10! Uppslutningen var fantastisk, ca 100 personer kom och hjälpte oss fira. Efter bara 1 1/2 vecka sen vi fick nyckeln till lokalen hade vi lyckats ganska bra med att bli klara med iordningsställandet! Men vad trötta vi var... Vårt hårda arbete gav dock resultat men det hade aldrig gått utan all hjälp vi fått av framför allt min fantastiska familj. Så glad att jag har dem, de är bara bäst! Vi är för övrigt jag och Thomas, min partner. Kokosmunksbagaren och jag har bildat aktiebolag ihop nu:-).

Här ser ni en bild från vårt fina ställe. Tyvärr har jag inte lyckats fota något själv (haft annat att göra helt enkelt) men det kommer fler bilder, vi hade ju egen fotograf under kvällen:-).

Nu får ni komma och besöka mig på Skanstorget. Vi bullar upp med cupcakes, macarons, kokosbollar måndag till lördag och nu börjar jag jobba med att utöka sortimentet. Kaffeapparaten är på plats och i våra djupa fönster kommer vi att ha dynor så att ni kan sitta ner en stund och njuta på plats.

Varmt Välkomna!!!

2 kommentarer:

  1. Underbart, vad roligt att höra att det går bra för dig :)Lycka till i fortsättningen med, kram.

    SvaraRadera
  2. Ser fint ut. Jag gillar idén med att kunna sitta i fönstret. Hälsar Peter Pan

    SvaraRadera