onsdag 25 maj 2011

Glada Damer på Kurs

Tiden går fort när man har roligt:-). Nu har vi haft öppet vårt bageri på Skanstorget 10, Göteborg i ca 1 1/2 vecka. Vissa dagar har varit jättebra, andra lugna... Som igår när det regnade hela dagen. Men på eftermiddagen hade jag ett möte inbokat med ett blivande brudpar! Enligt deras önskemål hade jag tagit fram ett par olika alternativ. De smakade sig igenom mina förslag och hittade en variant som de kom överens om! Kommer bli jättegott och fint:-). Så roligt att få hjälpa till och vara en liten del av en så stor dag som någons bröllop!

Förra onsdagen hade jag 10 glada tjejer på besök i bageriet. De skulle lära sig baka cupcakes! Efter dryga 3 timmar var vi klara och gänget hade skapat finfina cupcakes att ta med hem till sina nära och kära. Så roligt koncept. Vi kör vidare på detta och erbjuder nu också kurs i den ädla konsten att baka macarons.

Så här såg det ut den 18/5:
Varmt välkommen att boka in din kurs! Minst 4 deltagare per tillfälle. Vill du inte komma på kurs går det ju naturligtvis också VÄLDIGT bra att komma in och handla av oss:-).

S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar