onsdag 25 maj 2011

Glada Damer på Kurs

Tiden går fort när man har roligt:-). Nu har vi haft öppet vårt bageri på Skanstorget 10, Göteborg i ca 1 1/2 vecka. Vissa dagar har varit jättebra, andra lugna... Som igår när det regnade hela dagen. Men på eftermiddagen hade jag ett möte inbokat med ett blivande brudpar! Enligt deras önskemål hade jag tagit fram ett par olika alternativ. De smakade sig igenom mina förslag och hittade en variant som de kom överens om! Kommer bli jättegott och fint:-). Så roligt att få hjälpa till och vara en liten del av en så stor dag som någons bröllop!

Förra onsdagen hade jag 10 glada tjejer på besök i bageriet. De skulle lära sig baka cupcakes! Efter dryga 3 timmar var vi klara och gänget hade skapat finfina cupcakes att ta med hem till sina nära och kära. Så roligt koncept. Vi kör vidare på detta och erbjuder nu också kurs i den ädla konsten att baka macarons.

Så här såg det ut den 18/5:
Varmt välkommen att boka in din kurs! Minst 4 deltagare per tillfälle. Vill du inte komma på kurs går det ju naturligtvis också VÄLDIGT bra att komma in och handla av oss:-).

S

söndag 15 maj 2011

Äntligen premiär på Skanstorget 10!

I fredags var det invigning av vårt bageri med butik på Skanstorget 10! Uppslutningen var fantastisk, ca 100 personer kom och hjälpte oss fira. Efter bara 1 1/2 vecka sen vi fick nyckeln till lokalen hade vi lyckats ganska bra med att bli klara med iordningsställandet! Men vad trötta vi var... Vårt hårda arbete gav dock resultat men det hade aldrig gått utan all hjälp vi fått av framför allt min fantastiska familj. Så glad att jag har dem, de är bara bäst! Vi är för övrigt jag och Thomas, min partner. Kokosmunksbagaren och jag har bildat aktiebolag ihop nu:-).

Här ser ni en bild från vårt fina ställe. Tyvärr har jag inte lyckats fota något själv (haft annat att göra helt enkelt) men det kommer fler bilder, vi hade ju egen fotograf under kvällen:-).

Nu får ni komma och besöka mig på Skanstorget. Vi bullar upp med cupcakes, macarons, kokosbollar måndag till lördag och nu börjar jag jobba med att utöka sortimentet. Kaffeapparaten är på plats och i våra djupa fönster kommer vi att ha dynor så att ni kan sitta ner en stund och njuta på plats.

Varmt Välkomna!!!