måndag 31 januari 2011

Back in business!

Äntligen måndag! Efter en veckas hemmavistelse med sjukt barn är jag nu tillbaka på bageriet. Var naturligtvis inne ett par gånger i förra veckan men det krävdes förhandlingar med mannen för varje timma som jag ville tillbringa här... Visst det är härligt att få vara hemma med sin dotter men har man eget företag händer det ju inte så mycket om man inte är på plats och vi är ju bägge i den sitsen... MEN nu är hon bättre och tillbaka på dagis.

Under sjukveckan bakade jag lite blandat i bageriet, tyvärr inga cupcakes men bara jag får baka något så blir jag glad:-). Experimenterade även lite hemma och bakade en god småkaka utan mjöl. Potatismjöl gjorde jobbet och den blev riktigt god! Perfekt för glutenallergiska brodern och fadern...Nu smider jag planer med min kollega T här i bageriet. Ni kommer märka av oss lite mer framöver... Ska ut och marknadsföra mig mot företag i stan tänkte jag. Någon som jobbar i Göteborg och tror att din arbetsplats skulle vara intresserade av att köpa cupcakes till kundaktivitet, fredagsfika etc? Meddela mig och jag kommer på studs med en provlåda!

Den här veckan har jag också planer på att lära mig baka macarons! Passar perfekt in i sortimentet med cupcaksen tycker jag. Är det någon som gillar macarons? Önskemål om smak och färg?

Ha' en god vecka. Vi hörs.

S

2 kommentarer:

  1. Macarons-klart du ska baka!
    Lakrits provade jag i stockholm nu!
    Kanske skulle du profilera dig i skrägården och skicka ut leveranser hit???

    SvaraRadera
  2. Lakrits säger du! Låter spännande, måste jag testa. 1:a provbaket idag, lite trixigare är cupcakes men kommer så klart ingå i sortimentet:-). Skärgården, tål att tänkas på! Kanske ett samarbete med er på något sätt?!

    SvaraRadera